제육 찹쌀 튀김
재료 : 얇게 썬 돼지고기 300g, 찹쌀가루 1컵, 대파 1대, 청양고추 1개, 홍고추 1개
고기 양념 - 간장 1큰술, 설탕 1/2큰술, 다진 파 1작은술, 다진 마늘 1작은술, 다진 생강 1/2작은술, 후추 약간
깔라만시 소스 - 간장 1과1/2큰술, 깔라만시 1큰술, 설탕 1큰술, 물 2큰술, 후추 약간, 참기름 1작은술
1. 간장, 설탕, 다진 마늘, 다진 파, 후추, 생강으로 고기 양념을 만든다
2. 얇게 썬 목살을 양념에 버무린다
3. 버무린 고기에 불린 찹쌀가루 옷을 입힌다
4. 1cm 높이 정도의 기름에서 고기를 튀겨낸다
5. 밑면이 완전히 익으면 뒤집어준다
6. 겉면이 단단해질 때까지 튀겨준다
7. 파채를 넉넉히 올리고 청・홍고추를 얹는다
8. 간장과 물을 1:2의 비율로 넣는다
9. 깔라만시 반 큰술, 설탕을 넣어준다
10. 참기름, 후추를 넣어준다
방송한 요리 제육 찹쌀 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Deep fried sticky rice
Ingredients: 300g of sliced pork, 1 cup of glutinous rice powder, 1 green onion, 1 red pepper, 1 red pepper
Meat seasoning - 1 tablespoon soy sauce, 1/2 tablespoon sugar, 1 teaspoon chopped parsley, 1 teaspoon chopped garlic, 1/2 teaspoon chopped ginger, pepper
Calamansi sauce - 1 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon calamans, 1 tablespoon sugar, 2 tablespoons water, pepper sauce, 1 teaspoon sesame oil
1. Make meat sauce with soy sauce, sugar, chopped garlic, chopped green pepper, pepper and ginger
2. Squeeze the sliced chicken into the sauce.
3. Dressed with glutinous rice powder called burdock meat
4. Fry meat from 1cm high oil
5. If the base is fully ripe, turn it over
6. Fry until the surface is firm
7. Raise plenty of wagashi and put blue and red pepper.
8. Put soy sauce and water in a ratio of 1: 2.
9. Put a half-cup of Calamansi and sugar.
10. Add sesame oil and pepper.
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