햄프씨드 미역국
재료
불린미역미역2컵, 햄프씨드1/2컵, 전복2마리, 참기름 1큰술, 건표고 슬라이스 7~8개, 물 1리터, 조선간장약간, 편썬마늘 1큰술
만드는 법
1. 건표고는 찬물에 미리 불려 둔다
2. 햄프씨드는 건표고물로 믹서에 곱게 갈아둔다
3. 전복은 손질해 얇게 썬다
4. 냄비에 참기름을 두르고 미역,전복,마늘을 볶는다
5. 4에 햄쁘씨드 갈은물을 넣어 바글바글 끓여 조선간장으로 간을 한다
방송한 요리 햄프씨드 미역국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ham-Seed Seaweed Station
material
2 cups of seaweed seaweed, 1/2 cup of hamburger seeds, 2 pieces of abalone, 1 tablespoon sesame oil, 7 ~ 8 slices of skewer, 1 liter of water, a little soy sauce, 1 tablespoon garlic
how to make
1. The dry elevation is called in cold water in advance
2. The hamp seeds are finely ground in a mixer with a dry surface.
3. Overhang is trimmed and thinned
4. Put sesame oil in pan and fry seaweed, abalone, garlic
5. 4 Put ham paddle in water and boil bagle bagle and go to soy sauce.
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