들기름 깻잎 목살 김치찌개
재료
돼지목살, 신 김치, 양파, 대파, 깻잎, 청양고추, 고춧가루, 다진 마늘, 들기름, 다시 육수,소금, 조선간장 약간
조리 방법
1. 돼지고기, 깻잎은 적당히 썰어주고 김치는 한입 크기로 썰어 준비한다.
2. 준비된 김치와 고기에 다진 마늘, 참기름, 고춧가루를 넣고 버무린다.
3. 냄비에 다시 육수 소량을 붓고 양념 된 김치, 고기를 넣어 충분히 볶아준다.
4. 김치와 고기가 다 볶아지면 육수를 냄비 가득 넣고 팔팔 끓여준다.
5. 국물이 끓어오르면 거품을 제거하면서 조선간장과 소금으로 간을 맞춘다.
6. 약한 불로 뭉근하게 끓이다 대파와 고추를 넣어주고 들기름, 깻잎을 넣어 마무리한다.
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Sesame oil sesame leaves Kimchi stew
material
Pork neck, Shin kimchi, onion, green onion, sesame leaf, Cheongyang red pepper, red pepper powder, chopped garlic, perilla oil, red pepper, salt,
How to cook
1. Pork and sesame leaves are sliced properly and the kimchi is cut into bite-sized pieces.
2. Add prepared chopped garlic, sesame oil and red pepper to the prepared kimchi and meat.
3. Pour a small amount of broth into the pan, add seasoned kimchi and meat, and fry them well.
4. When the kimchi and the meat are roasted, put the broth in a pan and boil it.
5. When the soup boils, remove the bubbles and adjust the liver with soy sauce and salt.
6. Put the green onions and red pepper in a boiling mild boil. Add sesame oil and sesame oil.
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