가지 닭가슴살 냉국
재료 : 육수 300cc, 가지1/3개, 연겨자 약간, 통깨 약간, 얼음 약간
육수 재료 : 닭가슴살 1개, 마늘 1톨, 건새우 4마리, 멸치 6마리, 다시마 1쪽(4X4), 생강 약간, 계피 0.6g, 물 1000ml
가지닭가슴살 밑간 : 소금, 식초, 설탕 약간
육수 양념 : 다진 마늘 1t, 레몬즙 1t, 설탕 1t, 식초 1t, 소금 약간
만드는 법 :
1. 가지는 찜통에 쪄서 물기를 짜서 준비한다.
2. 닭가슴살과 가지에 소금, 설탕, 식초로 밑간한다.
3. 준비한 육수에 레몬즙, 식초, 설탕, 마늘, 연겨자를 넣는다.
4. 만든 육수를 가지와 닭가슴살에 붓는다.
방송한 요리 가지 닭가슴살 냉국 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chicken breast fresh chicken
Ingredients: broth 300cc, eggplant 1/3, mustard bitter, sesame bitter, ice bitter
Ingredients: 1 chicken breast, 1 tall garlic, 4 dried prawns, 6 anchovies, 1 kelp (4X4), ginger slightly, cinnamon 0.6 g, water 1000 ml
Chicken Breast Bottom: Salt, Vinegar, Sugar Slightly
Sauce Seasoning: Chopped garlic 1 t, lemon juice 1 t, sugar 1 t, vinegar 1 t, salt slightly
how to make :
1. Prepare steamed steamer by squeezing water.
2. Chicken breast and eggplant are seasoned with salt, sugar and vinegar.
3. Add lemon juice, vinegar, sugar, garlic, and mustard to the prepared broth.
4. Pour broth in broth and chicken breast.
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