매실 조기조림
재료 : 조기 4마리, 기장조밥 2공기, 냉녹찻물 8컵,
매실만능소금, 매실만능간장 4T, 매실청, 송송 썬 쪽파 2T
1. 양조간장, 조선간장, 매실청, 북어 국물을 차례대로 붓는다.
2. 파뿌리, 채 썬 대파, 빨간 고추, 양파를 넣고 끓여 매실만능간장을 만든다.
3. 양파를 깐 냄비 위에 조기를 얹고 매실만능간장으로 살짝 졸여 마무리한다.
방송한 요리 매실 조기조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Pre-cooked plum
Ingredients: Early 4 grains, cooked rice 2 air, 8 cups of cold green tea,
Plum versatile salt, plum versatile soy sauce 4T,
1. Pour brewed soy sauce, Korean soy sauce, plum wine, and broth in order.
2. Add papuri, green onion, red pepper and onion to boil and make plum soy sauce.
3. Put the onion saucepan on top of the pot, and finished with boiled soy sauce.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.