살구 장떡
재료 : 당귀 잎 30g, 양파 1/2개, 맛기름
반죽 : 감자 1개, 살구 약고추장 1T, 찹쌀가루 1/4컵, 밀가루 2컵, 물
1. 채 썬 감자, 살구약고추장 1T, 찹쌀가루 1/4컵, 밀가루 2컵을 넣고 반죽 만든다.
2. 기름 두른 팬에 반죽을 한입 크기로 넣고 지져내 완성한다.
방송한 요리 살구 장떡 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Apricot
Ingredients: Angelica leaves 30g, 1/2 onion, flavor oil
Dough: 1 potato, apricot kochujang 1T, glutinous rice 1/4 cup, flour 2 cup, water
1. Put potato chips, 1 teaspoon red pepper paste, 1/4 cup of glutinous rice powder, and 2 cups of flour into a kneader.
2. Put the kneaded dough into a pan with oil and finish it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.