살구 약고추장
재료 : 표고버섯 5개, 청주 1T, 맛간장 1/2t, 살구 장아찌 300g
고추장 양념 : 고추장 2컵, 청주 1/4컵, 참기름 2T, 소금 1t, 살구청 1컵, 배즙 1팩, 생강즙
1. 마른 팬에 다진 표고버섯을 볶다 청주, 맛간장, 살구 장아찌를 넣는다.
2. 고추장 2컵, 살구청 1컵, 청주 1/4컵, 생강즙, 배즙, 참기름 2T, 소금 1t 넣는다.
3. 골뱅이, 노각, 영양부추를 넣고 잘 버무려서 완성한다.
방송한 요리 살구 약고추장 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Apricot with red pepper paste
Ingredients: 5 shiitake mushrooms, 1 tsp of Cheongju, 1 / 2t of flavored soy sauce, 300 g of apricot pickles
Gochujang sauce: 2 cups of red pepper paste, 1/4 cup of sake, 2 tons of sesame oil, 1 t of salt, 1 cup of ward, 1 pack of juice, ginger juice
1. Fry the chopped shiitake mushrooms into a dry pan and add chongju, flavored soy sauce, and apricot pickles.
2. Put 2 cups of hot pepper paste, 1 cup of Waku Ward, 1/4 cup of Cheongju, ginger juice, juice, 2 tons of sesame oil, and 1 ton of salt.
3.It is done by putting in the order of the shoulder, the lobster, and the nutrition leek.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.