깻잎오일
[재료] 깻잎5~6장, 마늘2개, 생강1개, 포도씨유(or올리브유) 1L
1. 약불에 따뜻하게 데워진 오일에 편으로 썬 마늘과 생강을 넣는다.
2. 깻잎을 적당한 크기로 썰어 넣고 모든 재료들이 꼬실꼬실해질 때까지 끓인다.
3 .약간 식힌 후 소독한 유리병에 담고 냉장 보관한다.
방송한 요리 깻잎오일 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Sesame oil
[Ingredients] 5 ~ 6 leaves, 2 garlic, 1 ginger, grape seed oil (or olive oil) 1L
1. Put sun-dried garlic and ginger on the heated oil in the fire.
2. Slice the sesame leaves into the appropriate size and boil until all the ingredients are tired.
3) After cooling slightly, place in a sterilized glass bottle and refrigerate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.