봄채소스프
[재료] 양배추 150g, 감자 200g, 양파 30g, 샐러리 80g, 콜라비 100g, 줄기콩 60g, 베이컨 60g, 올리브오일 2T, 소금 살짝, 파마산 치즈 적당량
황금송이버섯, 닭육수 4-6C(브이용 스탁), 당근 80g, 토마토 80g
1. 히까마, 감자, 양파, 무, 베이컨, 당근, 토마토를 0.5cm각으로 썬다.
2. 황금송이버섯은 먹기 좋게 찢어두고 양배추는 곱게 채치고, 샐러리도 길게 채썬다.
3. 모든 재료를 닭육수에 넣고 끓이다가 마지막에 소금으로 간 한다.
4. 올리브오일과 파마산치즈를 뿌려 낸다.
방송한 요리 봄채소스프 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Spring vegetable soup
Ingredients: Cabbage 150g, potato 200g, onion 30g, celery 80g, cola bean 100g, stem beans 60g, bacon 60g, olive oil 2T, salt glaze,
Golden pine mushroom, chicken broth 4-6C (broth stark), carrot 80g, tomato 80g
1. Cut rice, potatoes, onions, radishes, bacon, carrots and tomatoes into 0.5 cm square.
2. Golden pine mushrooms tear good to eat, cabbage finely, and long celery.
3. Put all the ingredients in chicken broth and boil, then go to salt.
4. Sprinkle with olive oil and parmesan cheese.
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