엔다이브 베이컨
재료 :
엔다이브 4송이, 화이트와인 약간, 베이컨 8줄, 모차렐라 치즈 100g, 이탈리안 파슬리30g
화이트라이스 소스 재료:
쌀가루 2큰술, 무염버터 2큰술, 우유 600g, 말린 바질 1/2큰술, 소금 약간, 후춧가루 약간
만드는 법
1. 엔다이브는 물에 흔들어 씻고 물기를 털어 준비해 놓는다.
2. 화이트와인을 냄비에 부어 끓이다가 화이트와인이 끓어오르면 베이컨을 데친 후 건져서 찬물에 헹군다.
3. 엔다이브에 데친 베이컨을 돌돌 말아 놓는다.
4. 냄비에 무염버터를 녹이고 쌀가루를 넣어 볶다가 우유를 조금씩 붓고 말린 바질과 소금, 후춧가루를 넣어 화이트라이스 소스를 만든다.
5. 오븐 용기에 베이컨으로 감싼 엔다이브를 놓고 화이트라이스 소스를 듬뿍 뿌린 후 그 위에 모차렐라 치즈를 고루 뿌린다.
6. 180도로 미리 예열한 오븐에 5를 넣고 25분 정도 가열한다.
7. 노릇하게 구워진 엔다이브 베이컨에 잘게 자른 이탈리안 파슬리로 장식하여 완성한다.
방송한 요리 엔다이브 베이컨 레시피를 참고하세요..
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MBC pleasant day We introduce simple dive bacon recipe (recipe) which we broadcast on January 30, 2015.
En Dive Bacon
material :
4 dumplings, some white wine, 8 lines of bacon, 100 g Mozzarella cheese, 30 g Italian parsley
White rice sauce Ingredients:
2 tablespoons of rice flour, 2 tablespoons of unsalted butter, 600 grams of milk, 1/2 tablespoon of dried basil, a little salt, a little black pepper
how to make
1. Shake the en dive by washing it with water.
2. Pour the white wine into the pan and boil it. When the white wine boils, bake the bacon and rinse it in cold water.
3. Turn the diced bacon on the end dive.
4. Dissolve butterless butter in pan, add rice flour and fry. Pour a little milk, add dried basil, salt and pepper to make white rice sauce.
5. Place an en dive wrapped in bacon in an oven bowl, sprinkle with plenty of white rice sauce, and sprinkle mozzarella cheese over it.
6. Put 5 in a preheated oven at 180 degrees and heat for 25 minutes.
7. Finish with the finely chopped Italian dumplings with finely chopped pancakes.
Please refer to the recipe for the dive bacon dish.
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