토마토 소고기 스튜 만드는 법
토마토 4개, 소고기 200그램, 양송이버섯 5개, 당근 1/2개, 감자 1개, 양파 1개, 빨강파프리카 1/2개, 매운고춧가루 1/2작은술, 월계수잎 2장, 샐러리 2줄기, 소금 약간, 후춧가루 약간, 설탕 약간, 올리브유, 닭육수 3컵
1. 소고기는 사방 1.5cm 크기로 깍둑썰기한 뒤 소금, 후춧가루로 간한다
2. 토마토는 칼집 넣어 끓는 데친 뒤 껍질을 벗겨 씨를 제거하고 한입 크기로 자른다.
3. 양송이버섯은 반으로 자르고 당근, 감자, 양파, 파프리카, 샐러리는 한 입 크기로 썬다
4. 달군 팬에 올리브유를 두르고 감자, 당근, 양파, 양송이, 파프리카, 샐러리 순으로 넣고 볶는다.
5. 또 다른 달군 팬에 올리브유 두르고 소고기 겉면이 다 익으면 토마토를 넣고 볶는다
6. 4와 5의 재료를 합쳐 설탕, 소금, 후춧가루, 매운고춧가루, 닭육수, 월계수입을 넣어 센 불에서 끓으면 약한 불로 낮춰 40분간 더 끓여 낸다
방송한 요리 토마토 소고기 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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How to make tomato beef stew
4 tomatoes, 200 grams of beef, 5 mushrooms, 1/2 carrot, 1 potato, 1 onion, 1/2 red paprika, 1/2 spicy chili powder, 2 laurel leaves, 2 celery , A little salt, a little black pepper, a little sugar, olive oil, 3 cups of chicken broth
1. Cut the beef to 1.5cm in size and cut it in salt and pepper.
2. The tomatoes are put into the sheath, boiled, and then peeled off to remove the seeds and cut into bite-sized pieces.
3. Cut mushrooms in half and cut carrots, potatoes, onions, paprika and celery into one size
4. Put the olive oil in the pan, add the potatoes, carrots, onions, mushrooms, paprika and celery.
5. Fill another olive oil with olive oil and add the tomatoes and fry when the outside of the beef is ripe.
6. Combine ingredients 4 and 5 with sugar, salt, pepper powder, spicy red pepper powder, chicken broth, and laurel water and boil for 40 minutes.
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