사과채 올린 채끝살구이
재료 : 채끝살600g 사과1과1/2개 베이비채소300g
(간장마늘소스)간장5큰술 다시마 우린 물3큰술 다진 마늘1과1/2큰술 연겨자1작은술 식초2큰술 올리고당2큰술
1. 사과는 껍질째 씻어 나무젓가락 굵기로 채 썰어 찬물에 담가 놓는다.
2. 베이비채소는 잡티를 고르고 깨끗하게 씻어 물기를 턴다.
3. 볼에 다진 마늘과 연겨자를 넣어 섞은 후에 간장과 다시마 우린 물, 올리고당, 식초를 차례대로 넣고 잘 섞어 간장마늘소스를 만든다.
4. 채끝살은 두툼한 두께로 썬 것을 통째로 뜨겁게 달군 무쇠팬에 올리고 앞뒤로 구워 알맞게 슬라이스 한다.
5. 접시에 사과채를 깔고 채끝살 고기 구운 것을 두 점 정도 올린 후에 베이비채소를 올리고 간장 마늘소스를 뿌려서 낸다.
방송한 요리 사과채 올린 채끝살구이 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Apricot
Ingredients: 600g apples 1 and 1/2 baby vegetables 300g
(Soy sauce garlic sauce) 5 tablespoons soy sauce 3 tablespoons water We chopped garlic 1 and 1/2 tablespoon mustard 1 tablespoon vinegar 2 tablespoons oligosaccharide 2 tablespoons
1. Wash the apples and crush them in the thickness of wooden chopsticks and immerse them in cold water.
2. Baby vegetable picks dirt, wash it clean and bite.
3. Put the chopped garlic and the mustard in the bowl and mix them. Then add the water, the oligosaccharide, and the vinegar to the soy sauce and the kelp. We mix them well and make soy sauce garlic sauce.
4. Thick slices are thick and thick, and the whole thing is put on a hot iron pan and baked back and forth to slice properly.
5. Place apples on the plate, raise the two-point roast meat, raise the baby vegetables and sprinkle with soy sauce garlic sauce.
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