봄동겉절이
[재료] 봄동, 부추, 달래, 고춧가, 들기름(or 참기름)
[양념 재료] 배즙, 까나리액젓, 식초, 마늘, 생강, 깨소금, 매실 엑기스
1. 봄동은 밑 둥을 칼로 자른 후 흐르는 물에 씻어 물기를 제거 하고 칼로 대충대충 썬다.
2. 부추, 달래는 씻은 후 4~5cm 길이로 썰어 준비한다.
3. 봄동에 참기름을 먼저 버무린 후 고춧가루를 뿌린 후 나머지 양념을 넣고 버무린다.
방송한 요리 봄동겉절이 레시피를 참고하세요..
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Spring east
[Ingredients] Spring-dried, leek, soothing, red pepper, perilla (or sesame oil)
[Seasoning ingredients] juice, blackcurrant sauce, vinegar, garlic, ginger, sesame seeds, plum extract
1. In the spring, cut the bottom with a knife, wash it in flowing water, remove the water and cut roughly with a knife.
2. Leek, soot and wash, then cut into 4 ~ 5cm length and prepare.
3. Boil the sesame oil first in the spring, sprinkle red pepper powder, add the remaining sauce, and stir.
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