매운 고갈비
재료
고등어 1마리, 소금, 레몬즙, 쪽파 3개, 깨, 포도씨유, 대파
양념 - 고추장 3큰술, 청주 3큰술, 간장 1큰술, 고춧가루 1큰술, 올리고당 1큰술, 다진대파 1큰술, 다진마늘 1큰술, 설탕 1/2큰술,
생강즙약간, 참기름
만드는 법
1. 고등어는 소금과 레몬즙을 뿌려 30분정도 둔다
2. 쪽파는 송송 썬다
3. 양념을 모두 섞어 가볍게 한번 끓여 양념장을 만든다
4. 팬에 기름을 두르고 고등어, 대파를 함께 노릇하게 구운 후에 양념장을 바르고 쪽파와 깨를 뿌려낸다
방송한 요리 매운 고갈비 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Spicy turgor
material
1 mackerel, salt, lemon juice, 3 waffles, sesame, grape seed oil, green onions
Seasoning - 3 tablespoons of red pepper paste, 3 tablespoons of sake, 1 tablespoon of soy sauce, 1 tablespoon of red pepper powder, 1 tablespoon of oligosaccharide, 1 tablespoon of chopped green pepper, 1 tablespoon of chopped garlic,
Ginger juice a little, sesame oil
how to make
1. Sprinkle salt and lemon juice over mackerel for about 30 minutes
2. Cut the safflower.
3. Mix all the spices and boil lightly to make marinade.
4. Fry the pan with oil, mackerel and green onions, then saute the marinade and sash with sesame and sesame seeds.
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