핑거루트카레와 난
재료 : 핑거루트 15g, 다진 쇠고기 300g, 카레분말 3큰술, 순두부 200g, 고추장 2큰술, 간장2큰술, 양파 1개, 대파 1대, 다진 마늘 1큰술, 우유 1컵, 생수 1컵
난반죽 : 밀가루 2컵, 무염버터 2큰술, 핑거루트 3g, 우유 반컵, 베이킹 파우더 2g, 달걀 노른자 1개, 소금 약간
1. 다진 쇠고기에 핑거루트 가루, 카레가루, 다진 마늘을 넣어 무친다
2. 냄비에 간을 한 고기를 넣고 다진 양파, 고추장, 간장, 물, 우유를 넣고 저으며 끓여준다
3. 순두부를 넣어 핑거루트카레를 완성한다
4. 밀가루에 달걀 노른자, 버터, 우유, 소금, 물, 핑거루트 가루와 베이킹 파우더를 섞어 반죽한다
5. 밀대로 반죽을 밀어 팬에 구워 완성한다
방송한 요리 핑거루트카레와 난 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Finger Root Curry and I
Ingredients: Finger root 15g, minced beef 300g, curry powder 3 tablespoons, soybean 200g, 2 tablespoons of hot pepper paste, 2 tablespoons of soy sauce, 1 onion, 1 chopped onion, 1 tablespoon chopped garlic, 1 cup of milk, 1 cup of mineral water
I dough: 2 cups of flour, 2 tablespoons of unsalted butter, 3 grams of finger root, half a cup of milk, 2 grams of baking powder, 1 egg yolk, a little salt
1. Add minced beef with finger root powder, curry powder, and chopped garlic.
2. Put the liver meat in the pan, chopped onions, kochujang, soy sauce, water, milk, put boil
3. Finger root curry is completed by adding tofu
4. Mix flour with egg yolk, butter, milk, salt, water, finger root powder and baking powder.
5. Push the dough into the pan and bake in a pan and finish.
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