메추리알 곤약 장조림
재료
메추리알 1팩, 곤약1/2개, 깐마늘20알, 물3컵, 간장6큰술, 설탕1큰술, 올리고당1큰술, 표고버섯3~4개, 청양고추3개, 식초약간
만드는 법
1 곤약은 식초물에 데치고, 표고버섯은 6등분하여 준비한다.
2 물, 간장, 설탕, 올리고당을 넣고 한번 끓여준다.
3 준비된 곤약, 삶은 메추리알, 표고버섯, 가위집 낸 청양고추를 2에 넣고 중불에 졸여준다.
4 불끄기 10분전에 마늘을 넣어 완성한다.
방송한 요리 메추리알 곤약 장조림 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Quail eggs in konjak
material
1 quail egg, 1/2 konjac, 20 garlic, 3 cups water, 6 tablespoons soy sauce, 1 tablespoon sugar, 1 tablespoon oligosaccharide, 3 ~ 4 shiitake mushrooms, 3 Cheongyang pepper,
how to make
1 Put konjac in vinegar water, shiitake mushrooms are prepared in six equal parts.
2 Add water, soy sauce, sugar, and oligosaccharide and boil once.
3 Put the prepared konjac, boiled quail egg, shiitake mushroom, scissors, and chrysanthemum chili into 2 and let them put on medium heat.
4 Garlic is put in 10 minutes before turning off.
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