황태 고추장 장아찌 돌솥밥
재료 : 황태 장아찌 200g, 묵은지 200g
소스 재료 : 고추장 2큰술, 올리고당 2큰술, 참기름 약간, 다진 마늘 약간, 통깨 약간
고명 : 오이채 약간
1. 묵은지를 송송 썰어준다.
2. 황태 장아찌와 묵은지 그리고 소스를 넣어 양념을 만든다.
3. 돌솥밥을 만들어 준다.
4. 양념과 밥을 비벼서 완성한다.
방송한 요리 황태 고추장 장아찌 돌솥밥 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Hot pepper paste
Ingredients: Korean pickles 200g, 200g
Ingredients: 2 tablespoons of hot pepper paste, 2 tablespoons of oligosaccharide, a little sesame oil, a little chopped garlic, a little sesame seeds
Famous: a little cucumber
1. Chop it up and cut it.
2. It makes the seasoning by putting the roasted pickles and roasted and sauce.
3. Make a stone rice bowl.
4. Finish by rubbing spice and rice.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.