닭가슴살 육포
재료: 닭가슴살2조각, 참기름1/2작은술
간장: 만능간장1/2컵, 마른청양고추5개, 꿀4큰술
1 닭가슴살은 살짝 얼린 다음 편으로 썰어서 핏물을 제거한다.
2 분량의 간장을 끓여서 조린다.
3 1의 닭가슴살에 2의 식힌 간장을 넣어서 재운 다음 꾸들하게 말린다.
4 닭가슴살은 살짝 구운 다음 참기름을 발라서 접시에 담아서 낸다.
방송한 요리 닭가슴살 육포 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Chicken breast jerky
Ingredients: 2 pieces of chicken breast, 1/2 teaspoon of sesame oil
Soy sauce: 1/2 cup of universal soy sauce, 5 dried chili peppers, 4 tablespoons honey
1 Chicken breast is slightly frozen and then sliced to remove blood.
Boil 2 portions of soy sauce.
3 Chill the chicken breast with 2 pieces of chilled soy sauce, then chill and dry.
4 Chicken breast is baked slightly, then sesame oil, put on a plate.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.