둥근호박 지짐이
재료
둥근호박 1½개, 배추김치 ¼쪽, 디포리 6마리, 양파 ¼개, 풋고추 ½개, 홍고추 ½개
양념:된장1큰술,고추장 ½큰술, 마늘 ½큰술, 설탕 1작은술, 생강 ½큰술,식용유 1큰술,
국간장 ½큰술, 참기름 ½큰술, 고춧가루 2작은술,다시마 육수⅔컵
만드는 법
1.호박 반 갈라 씨 도려내고 김치 씻어서 꼭 짜고 양파는 굵게 채 썰고 고추는 어슷썬다.
2. 분량의 양념을 섞어 놓는다.
3. 냄비에 김치 깔고 호박 올린 뒤 양념과 디포리 넣고 육수 자작하게 부어준다.
4. 센 불에서 끓이다 중불에서 20분정도 국물이 반 정도 남게 끓여준다.
5. 마지막에 양파, 고추를 넣고 살짝 끓여낸다.
방송한 요리 둥근호박 지짐이 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Round pumpkin grinding
material
Round pumpkin 1 ½, cabbage kimchi ¼, 6 defoliers, ¼ onion, ½ green pepper, ½ red pepper
Seasoning: 1 tablespoon of miso, ½ tablespoons of red pepper paste, ½ tablespoons of garlic, 1 teaspoon of sugar, ½ tablespoons of ginger, 1 tablespoon of cooking oil,
½ tablespoon soy sauce, ½ tablespoon sesame oil, 2 teaspoons of red pepper powder, kelp soup ⅔ cup
how to make
1. Pumpkin bangal gala, cut off the kimchi, salty onion, chopped onion and chopped red pepper.
2. Mix the amount of spices.
3. Place a kimchi on a pan and put pumpkin on it.
4. Boil in boiling water. Boil about half of the soup for about 20 minutes.
5. At the end, put onions and pepper and boil slightly.
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