생선뼈 튀김
재료
생선뼈 100g, 식용유, 조림장 3큰술, 통깨 1큰술
조림장:진간장 1컵, 설탕 1/2컵, 정종 1/2컵, 마늘 4쪽, 생강 1톨, 레몬 1/2개
만드는 법
1. 생선뼈는 비린내가 날아가도록 살짝 말린 다음 160도 기름에 2번 바싹하게 튀긴다.
2. 마늘과 생강은 편으로 썬다.
3. 레몬은 얄팍하게 썬다.
4. 냄비에 조림장 재료와 마늘,생강편을 넣고 끓기 시작하면 2분정도 더 끓여 불을 끄고 레몬을 넣고 식으면 거른다.
5. 팬에 조림장을 넣고 바글바글 끓으면 튀겨놓은 생선뼈를 넣고 버무린 다음 불을 끄고 통깨를 넣는다.
방송한 요리 생선뼈 튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Deep fried fish bone
material
Fish bone 100g, cooking oil, 3 tablespoons of digestion, 1 tablespoon sesame
Vegetable: 1 cup of soy sauce, 1/2 cup of sugar, 1/2 cup of sardine, 4 garlic, 1 tall ginger, 1/2 lemon
how to make
1. Fish bones are dried slightly to allow fish to fly, then fried twice in 160 degrees of oil.
2. Cut garlic and ginger on the side.
3. Slice the lemon lightly.
4. Put the ingredients in the pot, garlic, ginger flakes, boil and boil for 2 more minutes to turn off the fire, put the lemon and cool when you cool.
5. Put the saucepan into the pan and boil the fish bone with boiled fish bones and boil them, then turn off the fire and add sesame seeds.
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