바나나 춘권튀김
[재료]
바나나 3개, 팥앙금 5T, 춘권피 3장, 녹말 적당
- 튀김옷 : 박력분 90g, 베이킹파우더 1 1/2t, 물 130cc, 계피가루 약간, 식용유,
가루설탕
[과정]
1. 바나나는 싱싱한 것으로 골라서 반을 갈라 가운데를 긁어서 홈을 낸다.
2. 가운데 팥을 넣고 녹말을 뿌린 다음 마주 덮어 꼭 눌러 준다.
3. 바나나 껍질을 벗겨내고 춘권피를 돌돌 말아준다.
4. 볼에 튀김옷 재료를 전부 넣고 잘 섞어서 접시에 담아둔 바나나에 골고루 입혀준다.
5. 식용유를 170도 정도로 달구어서 노릇하게 튀겨준다.
6. 기름을 잘 빼고 접시에 담은 다음 원하면 가루설탕이나 꿀을 뿌려낸다.
방송한 요리 바나나 춘권튀김 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Deep-fried banana spring rolls
[material]
3 bananas, 5 ½ thick bean jam, 3 spring rolls,
- Tempura: Powder 90g, baking powder 1 1 / 2t, water 130cc, cinnamon powder, cooking oil,
Powdered sugar
[process]
1. Choose a banana that is fresh and cut in half, scraping the middle and making a groove.
2. Put red beans in the middle, sprinkle with starch, then cover it up and press it firmly.
3. Peel the banana peel and turn it around.
4. Put all the ingredients of the frying material on the bowl and mix them well and apply them evenly on the banana placed on the plate.
5. Cook oil for about 170 degrees and fry.
6. Remove the oil, put it on a plate, then sprinkle powdered sugar or honey if you wish.
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