생강청 / 청양고추청
재료
햇생강 1kg, 설탕 1kg, 유리병 망, 자갈
만드는 법
1. 햇생강은 물에 꼼꼼히 씻어 물기를 빼준다
2. 생강은 껍질째 얇게 편썬다
3. 생강과 설탕 반을 고루 섞어 담고 나머지 설탕을 넣은 후 망에 자갈을 넣어 눌러준다
4. 6개월 후에 생강은 건져내고 액만 병에 담아 숙성한다
방송한 요리 생강청 청양고추청 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Ginger Blue / Cheongyang Red Pepper Blue
material
Honey ginger 1kg, sugar 1kg, glass bottle nets, gravel
how to make
1. Wash fresh ginger thoroughly with water and drain it
2. Ginger slices thinly in the skin
3. Mix ginger and sugar half evenly, add the rest of the sugar, put the gravel into the net and press it
4. After 6 months, ginger is taken out and put into an arsenic bottle for aging.
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