청양고추청으로 단맛 낸 제육볶음
재료
돼지목살 400g, 양파 1개, 당근 1/2개, 양배추 1잎, 대파 1대, 부추 1줌, 포도씨유 약간, 홍고추 1개, 청고추 1개, 표고버섯 4개
양념:청양고추청 5큰술, 고춧가루 2큰술, 고추장 2큰술, 간장 4큰술, 다진마늘 2큰술, 편썬생강 3쪽, 참기름 1큰술, 깨 약간
만드는 법
1. 양파, 당근, 양배추는 굵게 채썰고 대파와 부추는 4cm길이로 썬다
2. 팬에 포도씨유를 두르고 생강, 마늘로 향을 낸 후 돼지고기, 청양고추청, 고춧가루를 볶아준다
3. 볶은고기에 양파, 당근, 양배추, 대파, 고추장, 간장을 넣고 약불로 충분히 볶아준다
4. 고기가 양념이 충분히 베도록 볶아졌으면 불을 끄고 부추, 참기름, 깨를 넣어 낸다
방송한 요리 청양고추청으로 단맛 낸 제육볶음 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Fried sweet meat with Cheongyang red pepper sauce
material
Pork chop 400g, 1 onion, 1/2 carrot, 1 cabbage, 1 green onion, 1 leek, 1 grape seed oil, 1 red pepper, 1 blue pepper, 4 shiitake mushrooms
Seasoning: Cheongyang hot pepper, 5 tablespoons, red pepper powder 2 tablespoons, hot pepper paste 2 tablespoons, soy sauce 4 tablespoons, chopped garlic 2 tablespoons, kneaded ginger 3 pages, sesame oil 1 tablespoon, sesame
how to make
1. Cut onions, carrots and cabbage thickly and cut green onion and leek into 4cm length
2. Fill the pan with grape seed oil and flavor with ginger and garlic. Pork, Cheongyang red pepper powder, red pepper powder
3. Add the onion, carrot, cabbage, green onion, red pepper paste, and soy sauce to the roasted meat.
4. If the meat is roasted enough to cut the sauce, turn off the fire and add leek, sesame oil and sesame.
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