호두기름 닭봉 강정
재료 >
닭봉, 호두기름, 호두, 맛술, 후추, 다진 마늘, 녹말가루
양념 재료 >
간장 3T, 굴 소스 1T, 매실액 1T, 설탕 3T, 맛술 1T, 물 2T, 다진 마늘 1T
조리 방법
1. 닭봉은 깨끗이 씻어 다진 마늘, 후추, 맛술로 밑간한다.
2. 분량의 소스를 만들어 준비한다.
3. 30분 정도 재워둔 닭봉은 물기를 빼고 전분 가루를 넣고 버무려180도 기름에 바삭하게 두 번 정도 튀겨낸다.
4. 팬에 소스를 끓이고 튀긴 닭봉을 넣어 호두기름, 호두와 버무려 마무리한다.
방송한 요리 호두기름 닭봉 강정 레시피를 참고하세요..
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Walnut oil chicken roe Gangjeong
Materials>
Chicken rods, walnut oil, walnuts, garlic, pepper, chopped garlic, starch powder
Seasoning ingredients>
Soy sauce 3T, Oyster sauce 1T, Plum liquor 1T, Sugar 3T, Taste syrup 1T, Water 2T, Chopped garlic 1T
How to cook
1. Rinse the chicken rods thoroughly and cook with chopped garlic, black pepper, and garlic.
2. Prepare a volume of sauce.
3. Remove the water from the chicken roasted for about 30 minutes, add the starch powder, and fry it twice with crispy 180 degrees oil.
4. Boil the sauce on the pan, put the fried chicken rods, and finish with walnut oil and walnuts.
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