호두기름 해물찜
재료 >
호두기름, 대하, 낙지, 조개류, 미더덕, 양파, 대파, 청양고추, 콩나물, 미나리, 전분물
양념 재료>
고추장 1T, 고춧가루 5T, 간장 1T, 다진 마늘 2T, 다진 생강 1T, 맛술 2T, 가다랑어 분말 (혼다시) 1t,참기름 2T, 소금, 후추, 깨 약간
조리 방법
1. 새우는 손질을 하고 몸통 부분만 껍질을 제거하고 준비한다.
2. 낙지는 밀가루로 깨끗하게 씻어 머리 내장을 제거하고 썰어서 준비한다.
3. 조개류, 미더덕은 해감해서 준비한다.
4. 양파, 대파, 고추, 청경채, 미나리는 먹기 좋게 썰어 준비한다.
5. 팬에 고추기름과 해산물을 넣어 볶아 준다.
6. 분량의 양념장을 만들어 버무리듯 볶다 준비된 채소를 함께 넣어 볶아주다 준비된 양념장을 함께 다 넣어 볶아 준다.
7. 전분 물을 넣어 농도를 맞추고 마지막으로 호두기름을 넣고 마무리한다.
방송한 요리 호두기름 해물찜 레시피를 참고하세요..
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Steamed walnut oil seafood
Materials>
Walnut oil, Daehae, Octopus, Shellfish, Midduk, Onion, Onion, Cheongyang red pepper, Bean sprouts, Buttercup, Starch water
Seasoning ingredients>
1t of red pepper powder, 1T of red pepper powder, 1T of soy sauce, 2T of chopped garlic, 1T of chopped ginger, 2T of garlic powder, bonito flour (Honda city) 1t, sesame oil 2T, salt,
How to cook
1. The shrimp is trimmed and only the trunk is removed and the shell is prepared.
2. Wash the octopus cleanly with flour, remove the internal organs of the hair and prepare by cutting.
3. Prepare shellfishes and midduk.
4. Prepare onion, green onion, red pepper, chrysanthemum, and parsley.
5. Put pepper oil and seafood in the pan and fry them.
6. Prepare a small amount of sauce and stir-fry. Put the prepared vegetables together and fry them. Put the prepared sauce together and fry them.
7. Add the starch water to the concentration, and finally put the walnut oil in it.
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