초석잠장아찌
[재료] 초석잠, 간장1, 식초1, 설탕1, 물1
1. 초적잠은 씻어 채반에 밭쳐 물기를 제거한다.
2. 간장, 식초, 설탕, 물은 1:1:1:1의 비율로 끓인다.
3. 물기를 제거한 초석잠에 (2)의 소스를 부어 3시간 이상 숙성한다.
방송한 요리 초석잠장아찌 레시피를 참고하세요..
#####################################
Cornerstone stick
[Ingredients] Ground stone sleep, soy sauce 1, vinegar 1, sugar 1, water 1
1. The super sleep is washed, and the wiping is done by removing the water.
2. Boil soy sauce, vinegar, sugar, and water at a ratio of 1: 1: 1: 1.
3. Pour the sauce of (2) into a cornerstone to remove the water and mature for 3 hours or more.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.