마키베리 찹쌀전병 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)

MBC 기분좋은날 2016년 3월 16일 방송한 요리 마키베리 찹쌀전병 레시피 (요리법, 만들기, 만드는 법)를 간단히 소개합니다.

마키베리 찹쌀전병

재료: 찹쌀가루 2컵, 뜨거운물 1/2컵, 귤껍질채 말린것 1/2컵, 마키베리가루 1/2큰술, 소금, 포도씨유

*마키베리시럽- 올리고당 3큰술, 꿀 1큰술, 물 2큰술, 마키베리가루 1/2작은술

1. 찹쌀가루에 마키베리 가루를 넣어준다

2. 뜨거운 물을 넣어 익반죽한다

3. 말린 귤껍질을 채를 썰어 넣어준다

4. 반죽을 둥근 기둥 모양으로 만든다

5. 자른 반죽을 둥글게 빚어 견과류로 장식해준다

6. 약한 불에서 구워준다

7. 마키베리 시럽을 뿌려준다

방송한 요리 마키베리 찹쌀전병 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Maki berry sticky rice cracker

Ingredients: 2 cups of glutinous rice flour, 1/2 cup of hot water, 1/2 cup of dried tangerine peel, 1/2 cup of mackerel flour, salt, grape seed oil

* Makiberry syrup - 3 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon of honey, 2 tablespoons of water, 1/2 teaspoon of mackerel flour

1. Put glutinous rice flour into a powdered maki berries.

2. Put hot water to boil

3. Slice the dried peeled mandarin

4. Make the dough into a round pillar shape.

5. Cuts kneaded dough and decorates with nuts

6. Bake in a weak fire

7. Sprinkle with maki berries syrup

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