자색 당근 카나페
재료 : 바게트 10쪽, 다진 마늘 1/2큰술, 버터 2큰술, 크림치즈 80g,
자색 당근 볶음 - 자색 당근 4개, 과일식초 1큰 술, 다진 파슬리 1큰 술,
다진 양파 1큰 술, 다진 마늘 1/2큰 술, 올리브유 2큰 술, 소금 약간, 후춧가루 약간
1. 바게트는 어슷하게 썰어서 준비한다.
2. 프라이팬에 버터를 두르고 다진 마늘을 살짝 볶은 다음 바게트를 얹어 노릇하게 구워준다.
3. 자색 당근은 잎은 찬물에 담가 준비하고, 당근은 껍질을 살짝 벗긴 후 둥글고 얇게
슬라이스한다
4. 팬에 올리브유를 두르고 다진 마늘과 양파를 넣어 볶다가 자색 당근 을 넣어 볶는다.
여기에 소금과 후춧가루로 간을 하고 과일식초와 다진 파슬리를 넣어 마무리한다.
5. 구운 바게트에 크림치즈를 바르고 볶은 자색 당근을 위에다 얹는다.
6. (5) 위에 자색 당근 잎을 얹어 장식한 다음 완성한다.
방송한 요리 자색 당근 카나페 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Purple Carrot Canape
Ingredients: 10 sides of baguette, 1/2 tablespoon chopped garlic, 2 tablespoons butter, cream cheese 80g,
Flesh-colored carrot stir-fry - 4 carrots, 1 tablespoon of fruit vinegar, 1 tablespoon chopped parsley,
Chopped onion 1 tablespoon, chopped garlic 1/2 tablespoon, olive oil 2 tablespoons, salt, pepper slightly
1. Prepare the baguette by slicing it in a slit.
2. Put butter in a frying pan and lightly fry the garlic cloves. Bring toast and baguette.
3. Purple Carrots are prepared by immersing the leaves in cold water. The carrots are peeled slightly and then rounded and thinned.
Slice
4. Fry the olive oil in the pan, add chopped garlic and onion, fry it, and add the purple carrot.
It is made with salt and pepper, and it is finished with fruit vinegar and chopped parsley.
5. Put cream cheese on baked baguette and put roasted carrots on top.
6. On top of (5), place the leaf of purple carrot on top and decorate it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.