모듬콩 샐러드 & 발사믹 드레싱 레시피 (요리법, 만들기)

MBC 기분좋은날 2015년 8월 24일 방송한 요리 모듬콩 샐러드 & 발사믹 드레싱 레시피 (요리법, 만들기)를 간단히 소개합니다.

모듬콩 샐러드 & 발사믹 드레싱

재료 : 제비콩 1/2컵, 완두콩 1/4컵, 양상추 3잎, 롤로로사 50g, 오렌지 1/2개, 적양배추, 삶은 달걀 2개,

발사믹 드레싱 : 올리브유 3큰술, 발사믹 식초 2큰술, 레몬즙 1큰술, 다진 양파 1큰술, 설탕 1큰술, 다진 파슬리 1작은술, 소금 약간

1. 제비콩은 흐르는 물에 씻어서 물기를 빼고 끓는 물에 소금을 넣고 익힌 다음 물기를 뺀다.

2. 완두콩은 물에 씻어서 물기를 빼고 끓는 물에 소금을 넣고 익힌 후 물기를 뺀다.

3. 양상추와 롤로 로사는 흐르는 물에 씻어 찬물에 담갔다 건져 물기를 빼고 큼직하게 떼어 놓는다.

4. 오렌지는 빗모양으로 잘라 과육을 준비하고, 적양배추도 가늘게 채 썰어 놓는다.

5. 달걀은 완숙으로 삶아서 껍질을 벗기고 잘라 놓는다.

6. 볼에 분량의 재료를 넣고 섞어 발사믹 드레싱을 만든다.

7. 접시에 준비한 채소를 담고 제비콩과 완두콩, 오렌지, 삶은 달걀을 담아 발사믹 드레싱을 끼얹어서 낸다.

방송한 요리 모듬콩 샐러드 & 발사믹 드레싱 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..

#####################################
Assorted bean salad & balsamic dressing

Ingredients: 1/2 cups of beans, 1/4 cup of peas, 3 leaves of lettuce, 50 g of lolo rosa, 1/2 of orange, red cabbage, 2 boiled eggs,

Balsamic dressing: 3 tablespoons olive oil, 2 tablespoons balsamic vinegar, 1 tablespoon lemon juice, 1 tablespoon chopped onion, 1 tablespoon sugar, 1 teaspoon chopped parsley, salt

1. Swallow the beans in flowing water, drain the water, put the salt in boiling water, cook and remove the water.

2. Rinse the peas in water, remove the water, put the salt in boiling water, and then remove the water.

3. Wash the lettuce and roll rosewas in flowing water, soak them in cold water, remove them, and remove them thoroughly.

4. Cut the orange into combs to prepare the pulp, and cut the red cabbage.

5. Boil eggs, ripe, peeled and cut.

6. Put the amount of material in the bowl and mix to make a balsamic dressing.

7. Put the vegetables prepared on the plate, put the beans, peas, oranges and boiled eggs in a bowl and put the balsamic dressing.

참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.

오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?

 오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?  오리온 스윙칩은 포카칩과 더불어  1994년부터 내고 있는  볶음 고추장맛으로 기억하고 있는 감자칩입니다. 2014년 이전에는 얇았고 여러 종류가 있었으나 2014년~2015년까지 일시적으로 개편되어 상당히 두꺼워...

ad