들깨 미역 순두부탕
불린 미역 1컵, 순두부 1개, 애느타리버섯 1팩
거피들깨가루 6큰술, 참치액 1큰술, 다진 마늘 1큰술, 소금, 후추 적당량
1. 애느타리는 낱낱이 가르고 미역을 불려 길이를 등분해 둔다.
2. 냄비에 들기름을 두르고 다진 마늘을 넣고 볶다가 불린 미역, 국간장을 넣고 달달 볶는다. 3. 미역이 나른하게 볶아지면 불을 붓고 끓인다.
4. 들깨가루를 넣어주고 참치액을 넣어준 뒤 소금, 후추로 간을 맞춘다.
5. 순두부를 넣고 적당한 크기로 잘라 한번 끓여 불을 끈다.
방송한 요리 들깨 미역 순두부탕 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Sesame Seaweed Sukdobu-tang
1 cup of seaweed, 1 sprout, 1 pan of green mushroom
6 cups of glutinous perilla powder, 1 tablespoon of tuna juice, 1 tablespoon chopped garlic, salt, pepper Appropriate amount
1. Antelope is divided and divided into lengths by calling seaweed.
2. Put a sesame oil in a pan, add chopped garlic, stir-fry, add seaweed, soup soy sauce and stir fry. 3. If the seaweed roasts slowly, pour the fire and boil.
4. Put the perilla powder and put the tuna juice, salt and pepper to match the liver.
5. Put the soybean curd, cut it to the proper size, boil it once and turn off the fire.
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