총각무 왕멸치 지짐
재료
총각김치 2대접, 왕멸치 한 줌, 포도씨유 3큰술, 다진마늘 1큰술, 대파 1/2뿌리, 고춧가루 1큰술, 양파 1개, 올리고당 3큰술, 표고버섯가루 1큰술, 들기름 3큰술, 다시마 4쪽, 물 1리터(5컵), 날콩가루 2큰술, 깨 약간(한꼬집)
만드는 법
1. 총각김치는 두꺼운 것만 반으로 쪼개고, 대파는 얇게 어숫썰고, 양파는 채썬다
2. 멸치 머리 내장을 제거하고 냄비에 따끈하게 볶아낸다
3. 냄비에 포도씨유, 다진마늘, 대파, 양파, 고춧가루를 볶다가 총각김치 넣어 볶는다
4. 3에 올리고당, 표고버섯가루, 들기름을 넣어 한 번 더 볶는다
5. 4에 멸치, 다시마, 물, 날콩가루 넣어 뭉근히 지져 무가 다 익었으면 깨를 뿌려 낸다
방송한 요리 총각무 왕멸치 지짐 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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King of anchovy
material
2 tablespoons of King Kimchi, King Anchovy Zoom, 3 tablespoons of grape seed oil, 1 tablespoon chopped garlic, 1 tbsp roots, 1 tbsp red pepper powder, 1 onion, 3 tablespoons of oligosaccharide, 1 tablespoon of mushroom powder, 3 tablespoons of persimmon, , 1 liter of water (5 cups), 2 tablespoons of soybean flour, a little sesame (one pinch)
how to make
1. Split the thick-bodied kimchi into half, cut the green onion thinly, cut the onion
2. Remove the anchovy head and roast it in a pan.
3. Fill the pot with grape seed oil, chopped garlic, green onion, onion, red pepper powder, fry bok choy kimchi
4. Add 3 oligosaccharides, shiitake mushroom powder, and perilla oil to fry one more time
5. Put anchovy, kelp, water, and soybean flour in 4, and stir it.
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