설렁탕집 섞박지
재료
무 4개, 양파1개, 배1/2개, 사과 1/2개, 다시마풀국 3개, 고춧가루2컵, 액젓1컵, 새우젓1T
마늘2/3컵, 생강2T, 고추씨1컵, 감미료 2t
만드는 법
1.무는 깨끗하게 씻어 먹기 좋은 크기로 자른다.
2.소금물에 부드럽게 절여 한번만 씻어 물기를 뺀다.
3.양파, 배, 사과는 믹서에 간다.
4,다시마육수에 찹쌀가루를 넣어 풀국을 쑨다.
5.풀국에 양파, 배, 사과 간 것을 넣고 나머지 양념을 모두 넣어 골고루 섞는다.
6.준비된 무에 섞어 놓은 양념을 넣고 골고루 버무린다.
방송한 요리 설렁탕집 섞박지 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Seolongtang house
material
4 radishes, 1 onion, 1/2 pear, 1/2 apple, 3 kelp seeds, 2 cup red pepper powder, 1 cup of sauce, 1 t
2/3 cup of garlic, 2T of ginger, 1 cup of red pepper seeds, 2 t of sweetener
how to make
1. Rinse clean and cut to a good size to eat.
2. Gently cut into salt water and wash once and drain.
3. Onions, pears and apples go to the mixer.
4, Put glutinous rice powder in kelp seaweed and put out the whole country.
5. Put onions, pears, and apples in the pastor and mix the remaining spices.
6. Put the seasoning mixed in the prepared radish and mix it evenly.
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