깨소스모둠냉채
[재료] 가지(140g), 빨강 파프리카(200g), 두부(1모), 아스파라거스(130g), 소금(약간), 연어(70g), 올리브오일(2T), 딜(2g)
1. 가지(140g)를 먹기 좋게 썬다
2. 가지를 소금물(소금 1/2T, 물 3컵)에 담가 아린 맛을 빼준다
3. 꼭지와 씨를 제거한 빨강 파프리카(200g)를 먹기 좋게 썬다
4. 두부(1모)는 넓적하게 썬다
5. 연어(70g)에 올리브오일(2T)을 뿌린 뒤 딜(2g)을 넣고 절인다
6. 아스파라거스(130g)의 두꺼운 밑동은 잘라내고 껍질을 다듬어 2등분 한다
7. 끓는 물에 소금(약간)을 넣고 아스파라거스를 30초 정도 데친 뒤 찬물에 헹군다
8. 달군 팬에 기름을 두르고 파프리카를 볶는다
9. 달군 팬에 기름을 두르고 물기를 제거한 가지, 소금(약간)을 넣고 볶는다
10. 달군 팬에 기름을 두르고 절인 연어를 굽는다
11. .달군 팬에 기름을 넉넉히 두르고 두부를 노릇하게 굽는다
12. 아스파라거스는 물기를 제거하고 그릇에 먹기 좋게 담는다
13. 아스파라거스 위에 깨소스를 뿌린다
14. 그릇에 구운 두부, 연어를 담는다
15. 볶은 파프리카와 가지도 그릇에 담는다
16. 볶은 파프리카와 가지에 깨소스를 넣고 버무린다
17. 그릇에 담긴 두부, 채소 위에 깨소스를 골고루 얹는다
18. .깨소스에 버무린 채소를 그릇에 담는다
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Sesame sauce cold fresh
Ingredients: Eggplant (140g), red paprika (200g), tofu (1g), asparagus (130g), salt (some), salmon (70g), olive oil (2T)
1. Cut the eggplant (140g) to eat well
2. Dip the eggplant into salt water (1 / 2T salt, 3 cups of water)
3. Remove red pepper (200g) with tap and seed removed
4. The tofu (1 mo) is sliced broadly
5. Sprinkle olive oil (2T) on salmon (70g) and add dill (2g).
6. Remove the thick base of asparagus (130 g), cut it into two halves
7. Add salt (small) to the boiling water, soak the asparagus for about 30 seconds and rinse it in cold water
8. Fry paprika with grease in pan
9. Put grease in pan and add egg yolk, salt (slightly) and fry
10. Put grease in pan and bake marinated salmon
11. Cover the pan with plenty of oil and bake tofu
12. Remove the asparagus from the water and add it to the bowl.
13. Sprinkle sesame sauce over asparagus
14. Add tofu and salmon roasted in a bowl
15. Place roasted paprika and eggplant in a bowl.
16. Stir in roasted paprika and eggplant with sesame sauce.
17. Put sesame sauce on the tofu and vegetables in a bowl.
18. Put vegetables in sesame sauce in a bowl.
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