깨소스 모둠 냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 27일 방송한 요리 깨소스모둠냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

깨소스모둠냉채

[재료] 가지(140g), 빨강 파프리카(200g), 두부(1모), 아스파라거스(130g), 소금(약간), 연어(70g), 올리브오일(2T), 딜(2g)

1. 가지(140g)를 먹기 좋게 썬다

2. 가지를 소금물(소금 1/2T, 물 3컵)에 담가 아린 맛을 빼준다

3. 꼭지와 씨를 제거한 빨강 파프리카(200g)를 먹기 좋게 썬다

4. 두부(1모)는 넓적하게 썬다

5. 연어(70g)에 올리브오일(2T)을 뿌린 뒤 딜(2g)을 넣고 절인다

6. 아스파라거스(130g)의 두꺼운 밑동은 잘라내고 껍질을 다듬어 2등분 한다

7. 끓는 물에 소금(약간)을 넣고 아스파라거스를 30초 정도 데친 뒤 찬물에 헹군다

8. 달군 팬에 기름을 두르고 파프리카를 볶는다

9. 달군 팬에 기름을 두르고 물기를 제거한 가지, 소금(약간)을 넣고 볶는다

10. 달군 팬에 기름을 두르고 절인 연어를 굽는다

11. .달군 팬에 기름을 넉넉히 두르고 두부를 노릇하게 굽는다

12. 아스파라거스는 물기를 제거하고 그릇에 먹기 좋게 담는다

13. 아스파라거스 위에 깨소스를 뿌린다

14. 그릇에 구운 두부, 연어를 담는다

15. 볶은 파프리카와 가지도 그릇에 담는다

16. 볶은 파프리카와 가지에 깨소스를 넣고 버무린다

17. 그릇에 담긴 두부, 채소 위에 깨소스를 골고루 얹는다

18. .깨소스에 버무린 채소를 그릇에 담는다

방송한 요리 깨소스모둠냉채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

#####################################
Sesame sauce cold fresh

Ingredients: Eggplant (140g), red paprika (200g), tofu (1g), asparagus (130g), salt (some), salmon (70g), olive oil (2T)

1. Cut the eggplant (140g) to eat well

2. Dip the eggplant into salt water (1 / 2T salt, 3 cups of water)

3. Remove red pepper (200g) with tap and seed removed

4. The tofu (1 mo) is sliced ​​broadly

5. Sprinkle olive oil (2T) on salmon (70g) and add dill (2g).

6. Remove the thick base of asparagus (130 g), cut it into two halves

7. Add salt (small) to the boiling water, soak the asparagus for about 30 seconds and rinse it in cold water

8. Fry paprika with grease in pan

9. Put grease in pan and add egg yolk, salt (slightly) and fry

10. Put grease in pan and bake marinated salmon

11. Cover the pan with plenty of oil and bake tofu

12. Remove the asparagus from the water and add it to the bowl.

13. Sprinkle sesame sauce over asparagus

14. Add tofu and salmon roasted in a bowl

15. Place roasted paprika and eggplant in a bowl.

16. Stir in roasted paprika and eggplant with sesame sauce.

17. Put sesame sauce on the tofu and vegetables in a bowl.

18. Put vegetables in sesame sauce in a bowl.

참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.

오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?

 오리온 스윙칩은 어떤 맛 일까 ?  오리온 스윙칩은 포카칩과 더불어  1994년부터 내고 있는  볶음 고추장맛으로 기억하고 있는 감자칩입니다. 2014년 이전에는 얇았고 여러 종류가 있었으나 2014년~2015년까지 일시적으로 개편되어 상당히 두꺼워...

ad