표고다시마소금 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)

MBC 기분좋은날 2015년 10월 28일 방송한 요리 표고다시마소금 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 간단히 소개합니다.

표고다시마소금

재료 : 말린 표고버섯 15g, 다시마 10g, 무말랭이5g, 천일염 (150g) 물

기타재료 : 바닥이 두꺼운 스텐냄비, 스텐후라이팬, 저울, 나무주걱, 다시팩 (베주머니같은), 믹서기

*표고버섯은 편으로 썰어 말린 것 준비)


1. 다시마, 복은표고, 무말랭이를 넣고 진하게 우린다

2. 천일염을 한번 소금물에 씻어낸다

3. 다시마, 표고, 무말랭이를 우린 물에 소금을 녹여 센불에서 끓이면서 소금죽이 되면 약불에서 말리듯이 졸여준다.

(150g 기준 30~40분 소요)

방송한 요리 표고다시마소금 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..

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Sea tangle seaweed salt

Ingredients: Dried shiitake mushroom 15g, kelp 10g, non-salted 5g, sun salt (150g) Water

Other materials: thick-walled stainless steel pan, stainless steel pan, scales, wooden spatula, back pack (like pouch), blender

* Shiitake mushrooms are sliced and dried.)
 

1. We put kelp, bosom in height,

2. Wash the salt with salt water once.

3. We make kelp, sea urchin, radish, and salt. When we boil it in high heat and salt it, we let it dry in the medicine.

(It takes 30 ~ 40 minutes for 150g)

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