들깨마늘소금
재료 : 표고다시마소금10g, 마늘분말3g, 볶은들깨가루7g, (마늘분말/ 볶은 쌀가루)
1. 마늘은 편으로 썰어 건조한 뒤 분말을 만든다
2. 들깨는 볶은 뒤 갈아 분말로 만든다
3. 표고다시마소금과 혼합해서 섞는다
방송한 요리 들깨마늘소금 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Perilla garlic salt
Ingredients: Sea tangle salt 10g, garlic powder 3g, roasted perilla powder 7g, (garlic powder / roasted rice flour)
1. Garlic is sliced, dried and powdered.
2. The perilla is roasted and then ground into powder.
3. Mix and mix with sea tangle salt.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.