중국식불고기
재료
불고기용 400g, 청경채3개, 배춧잎 3장, 송이고버섯 4개, 청고추 2개, 홍고추 2개, 대파 1뿌리,페페론치노 6개,포도씨유 2큰술, 다시마물 1컵, 소금 약간, 후추 약간, 참기름 약간
고기밑간:녹말가루 3큰술, 굴소스 2큰술, 청주 2큰술, 두반장 1큰술, 다진마늘 1큰술
만드는 법
1. 소고기에 밑간을하고 40분정도 충분히 재워둔다
2. 청경채는 4등분, 배춧잎은 어슷썰고, 버섯은 얇게 썬다
3. 대파는 길이로 굵게 채썰고, 고추는 반을 갈라 채썬다
4. 웍에 기름을 두르고 대파, 페페론치노, 배추를 볶다가 밑간한 고기를 볶는다
5. 고기가 반쯤 익으면 다시마물을 넣고 청경채, 송이고버섯을 넣어 익힌다
6. 마지막에 후추, 참기름을 넣어 그릇에 담아낸다
방송한 요리 중국식불고기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Chinese roast meat
material
400g of roasted meat, 3 ginseng roots, 3 cabbage leaves, 4 pine mushrooms, 2 red peppers, 2 red peppers, 1 roots of pepper, 6 pepperonchino, 2 tablespoons of grape seed oil, 1 cup of salt, Pepper slightly, sesame oil slightly
Meat Bread: 3 tablespoons of starch powder, 2 tablespoons of oyster sauce, 2 tablespoons of sake, 1 tablespoon of chili, 1 tablespoon chopped garlic
how to make
1. Place the beef on top and let it sit for 40 minutes.
2. Cheonggyeongchae four quarters, cabbage leaves are sliced, sliced mushrooms thinly
3. Cut the green onions into thick pieces and the red pepper in half.
4. Put oil on the wok, fry the pepperonchino and cabbage, fry the meat
5. If the meat is half ripe, add the rest of the food and add chunggyeongjae
6. Put pepper and sesame oil in the end and put in a bowl
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