헝가리풍 스튜 굴라시
재료
소고기안심 2~3개, 양파 2개, 깐마늘 6쪽, 샐러리 2대, 느타리 한 줌, 레드와인 2컵, 우스터소스 1/2컵, 케첩 1/2컵, 매운고춧가루 2큰술, 올리브유 2큰술, 밀가루 2큰술, 플레인요거트 1컵, 소금 약간, 후추 약간, 바게트빵
만드는 법
1. 소고기는 한 입크기로 잘라 매운고춧가루에 버무리고 밀가루를 넣어 버무린다
2. 마늘은 으깨고, 양파는 채썰고, 파슬리는 잘게 썬다
3. 올리브유를 두르고 마늘, 양파, 샐러리를 볶다가 고기를 넣어 노릇하게 볶아준다
4. 3에 느타리, 레드와인, 우스터소스, 케첩을 넣어서 뭉근히 익힌다
5. 소금, 후추로 간을 맞추고 요거트를 넣어 섞어 빵을 찍어먹는다
방송한 요리 헝가리풍 스튜 굴라시 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Hungary-style stew goulash
material
2 tablespoons of beef tenderloin, 2 onions, 6 garlic, 2 celery, a relaxed zoom, 2 cups of red wine, 1/2 cup of Worcester sauce, 1/2 cup of ketchup, 2 tablespoons of hot pepper powder, 2 tablespoons of olive oil , 2 tablespoons wheat flour, 1 plain yogurt, salt, pepper, baguette bread
how to make
1. Beef is cut into one mouth size, and it is buried in spicy red pepper powder and put in flour.
2. Garlic is crushed, onions are sliced, and parsley is chopped.
3. Fill olive oil, fry garlic, onion and celery, and fry the meat
4. Add 3 oysters, red wine, Worcester sauce, ketchup
5. Mix the salt and pepper with the yogurt, mix the bread, and eat it.
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