마 들깨탕
재료
마 한뼘, 들깨가루 1/2컵, 표고버섯 4개, 애느타리버섯 한줌, 양송이버섯 5개, 물3컵, 조선간장, 편썬마늘 1큰술, 편썬대파 2큰술, 편썬 홍고추 2큰술, 다진청양고추, 참기름
맛국물팩 2개(양파 1/2개, 표고버섯 밑둥, 다시마 2조각, 멸치 10마리)
만드는 법
1. 마는 껍질을 벗겨 반은 강판에 갈고 반은 납작썰기한다
2. 표고, 양송이는 납작납작 썰고, 애느타리는 뜯어둔다
3. 냄비에 맛국물을 내고 마, 버섯, 마늘을 넣어 한소끔 끓인다
3. 2에 갈은 마와 들깨가루를 넣어 걸줄한 농도를 맞추고 조선간장으로 간을한다
4. 마지막에 청양고추, 홍고추, 대파, 참기름을 넣어 그릇에 담아낸다
방송한 요리 마 들깨탕 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Mader Hotang
material
2 tablespoons of chopped green onion, 2 tablespoons of chopped green onion, 2 tablespoons of chopped red pepper, chopped chili pepper , Sesame oil
Two packs of distilled spirits (1/2 onion, mushroom top, 2 pieces of kelp, 10 anchovies)
how to make
1. Peel the peel, cut it in half, and cut it in half.
2. Cut flathead mushrooms and flattened mushrooms and tear them apart.
3. Sprinkle the soup in a pan, add mushrooms, garlic, and boil it all at once.
3. Put 2 tablespoons of glutinous and perilla seeds into the bowl and let go to the soy sauce.
4. Finally, put Cheongyang red pepper, red pepper, green onions and sesame oil in a bowl
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