현미 아욱죽
재료: 아욱 ½단~1단, 참기름 한 방울, 소금 약간, 들깨가루 1 작은 술, 멸치 우린 물 5 컵, 된장 2 큰 술, 불린 현미 쌀 1컵, 참기름 1 작은 술, 팽이, 파채, 홍고추, 새우 약간씩
만드는 법
1. 현미를 8시간 이상 불린다
2. 냄비에 참기름을 두른 후, 불린 현미를 넣고 볶는다
3. 된장을 넣어 풀어준다
4. 멸치 육수를 붓고 끓인다
TIP. 죽을 만들 때 현미와 육수의 비율은 1 : 6 정도로 해서 육수를 넉넉히 넣어주세요~
5. 아욱은 문질러 씻어 푸른 물을 빼고 꼭 짜서 칼로 썰어 준비한다
6. 현미가 퍼지면 아욱을 넣고 끓인다
7. 들깻가루를 넣고 끓인다
8. 손질한 새우, 팽이버섯, 홍고추를 넣고 익을 때까지 끓인다
방송한 요리 현미 아욱죽 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Brown rice porridge
Ingredients: ½ ½ cups of salt, 1 teaspoon of sesame oil, 1 teaspoon of perilla powder, 5 teaspoons of anchovies, 2 teaspoons of miso, 1 cup of brown rice rice called, 1 teaspoon of sesame oil, toppings, Shrimp slightly
how to make
1. Brown rice is called for more than 8 hours
2. Put sesame oil in pan, add brown rice and fry
3. Put in miso and let go
4. Pour and boil the anchovy broth.
TIP. When making the porridge, the proportion of brown rice and broth is about 1: 6, please put plenty of broth ~
5. Wash the mulk, rinse it, remove the blue water, squeeze it, cut it with a knife, and prepare it.
6. If the brown rice spreads, add the malt and boil it.
7. Add flour and boil.
8. Add the trimmed shrimp, top mushroom, red pepper and boil until ripe.
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