두부전골
재료 : 두부, 다진 쇠고기, 실파, 느타리버섯, 생표고버섯, 양파, 고추, 다시마 우린 물
녹말가루 약간, 스피룰리나 가루, 굴 맛나니, 다진 마늘, 다진 파
고기양념 재료 : 소금, 참기름, 다진 마늘, 깨소금, 후춧가루
1. 두부를 썰어 소금과 스피룰리나 가루로 간을 한 후, 노릇하게 굽는다.
2. 다진 소고기에 소금, 참기름, 다진 마늘, 깨소금, 후춧가루를 넣고 무쳐 재운다.
3. 두부 사이에 소고기를 넣고 실파로 묶어 두부 샌드를 만든다.
4. 소고기 반죽을 동그랗게 빚어 완자를 만든다.
5. 전골냄비에 모든 재료를 돌려 담고 다시마 우린 물을 넣는다.
6. 굴 맛나니로 간을 한 후 한소끔 끓여 완성한다.
방송한 요리 두부전골 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Tofu hotpot
Ingredients: tofu, minced beef, green onion, oyster mushroom, green mushroom, onion, red pepper, kelp We water
A little starch powder, spirulina powder, oyster mash, chopped garlic, chopped wave
Meat seasoning ingredients: salt, sesame oil, chopped garlic, sesame seeds, black pepper
1. Slice the tofu and season with salt and spirulina powder.
2. Add salt, sesame oil, chopped garlic, sesame seeds, and black pepper to the minced beef.
3. Put beef in between tofu and bundle with beef to make tofu sand.
4. Round the beef dough to make a ball.
5. Put all the ingredients in a pot and put the water in the kelp.
6. After making the oyster mackerel, boil it and finish it.
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