콩 샐러드 만들기
재료: 불린 메주콩 1컵, 브콜콜리 1송이, 석류 1/2개, 소금
드레싱재료: 석류즙 1/2컵, 올리브유 2큰술, 다진 양파 1큰술, 소금 한꼬집
1. 콩을 물에 담가 4시간 동안 불린다
2. 소금으로 간을 한 뒤 약 10분가량 삶는다
3. 브로콜리를 끓는 물에 30초간 데친 뒤 찬물에 헹군다
4. 콩, 브로콜리, 석류를 넣고 석류 드레싱을 뿌린다
방송한 요리 콩 샐러드 만들기 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Making bean salad
Ingredients: 1 cup of boiled bean sprout, 1 croissant, 2 pomegranates, salt
Dressing material: pomegranate juice 1/2 cup, olive oil 2 tablespoons, chopped onion 1 tablespoon, salt
1. Beans are soaked in water for 4 hours
2. Boil for about 10 minutes after going to salt.
3. Bring broccoli to boiling water for 30 seconds and rinse in cold water
4. Put beans, broccoli, pomegranate and sprinkle pomegranate dressing
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.