쌀눈 멸치주먹밥 만들기
재료: 멸치볶음 1/2컵, 쌀눈가루, 깻잎 6장, 고슬한 밥 3공기
양념: 간장, 올리고당, 후춧가루, 깨
1. 달군 프라이팬에 고추기름을 약간 붓는다
2. 다진 마늘과 멸치를 넣어 볶는다
3. 해바라기씨를 넣고 함께 볶는다
4. 멸치 비린내가 없어질 때까지 약한 불에서 2~3분간 볶아준다
5. 만든 양념을 넣어 볶아준다
6. 보리3:쌀1 비율로 지은 보리밥을 적정량 준비한다
7. 멸치볶음을 밥에 넣는다
8. 멸치의 비린 맛을 잡아주는 깻잎을 넣는다
9. 쌀눈 가루를 넣어준다
10. 적당한 크기로 주먹밥을 만든다
11. 주먹밥을 쌀눈 가루에 굴려준다
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Making rice balls in anchovy rice
Ingredients: 1/2 cups of anchovy stir-fried, rice flour, 6 leaves, sesame rice 3 air
Seasoning: soy sauce, oligosaccharide, pepper, sesame
1. Pour a little bit of pepper oil into a frying pan.
2. Put chopped garlic and anchovy and fry
3. Put sunflower seeds and fry together
4. Anchovy Fry for 2 to 3 minutes in a weak fire until the fish is gone
5. Fry the prepared sauce
6. Barley 3: Prepare an appropriate amount of barley rice made with 1 ratio of rice
7. Put the stir-fried rice into rice.
8. Put sesame leaves to catch the salty taste of anchovies
9. Add rice flour
10. Make rice balls in proper size
11. Roll rice balls into rice flour
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