스피룰리나 게살 수제비
[재료]
밀가루 3컵, 콩가루 1T, 스피룰리나 가루 1T, 달걀 흰자 1/2개분량, 참기름 1t, 고운소금 약간, 물 약간, 게살 300g, 멸치국물 5컵, 국간장, 진간장, 고운소금, 굵은 소금
[고명] 잔새우 30g, 달걀노른자 2개, 고운소금, 후춧가루, 대파 채썬 것 약간
[과정]
1. 밀가루에 콩가루, 스피룰리나 가루, 달걀흰자, 참기름, 고운소금을 넣고 물을 부어
반죽한다. 말랑말랑하게 반죽해서 비닐주머니에 담아 하룻밤 숙성시킨다.
2. 게살은 가늘게 찢어 둔다.
3. 수제비 반죽을 밀대로 밀어서 게살을 넣고 접어서 민다. 두세 번 접어서 밀어둔다.
4. 육수에 천연조미료, 멸치만 넣고 끓인다.
다진 마늘, 후추, 집 간장, 소금을 넣는다.
5. 끓인 육수에 반죽 떠서 넣고 썬 대파와 새우를 넣는다.
6. 기호에 따라 집간장으로 간을 한다.
방송한 요리 스피룰리나 게살 수제비 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
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Spirulina crab meat soup
[material]
3 cups of flour, 1 t of flour, 1 t of spirulina powder, 1/2 of egg white, 1 t of sesame oil, a little bit of salt, a little bit of water, crab meat 300 g, anchovy broth 5 cups, soy sauce, soy sauce,
[Famous] Salted prawns 30g, 2 egg yolk, fine salt, black pepper, chopped
[process]
1. Add flour, spirulina powder, egg whites, sesame oil, and salt to flour and pour water.
Knead it. It is soft and kneaded and put in a plastic bag and matured overnight.
2. Tear the crab thinly.
3. Handmade pie Push the dough into the pie and fold the crab into folds. Fold twice or three times.
4. Add only natural seasoning and anchovies to the broth.
Chopped garlic, pepper, house soy sauce, salt.
5. Put the dough into boiled broth and add the sun-shrimp and shrimp.
6. Go to the house soy sauce according to your preference.
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