피망 잡채
재료: 붉은피망 2개, 청피망 1개, 당면 150g, 양파 1/3개, 쇠고기 불고기감 150g, 포도씨유
당면양념: 간장 1.5큰술, 설탕 1/2큰술, 참기름 1/2큰술, 깨소금 1/2큰술
쇠고기양념: 간장 1큰술, 다진마늘 1/2큰술, 깨소금 1/2큰술, 참기름 1/2큰술, 후춧가루
전체양념: 설탕 1작은술, 간장 1큰술, 통깨 1큰술, 참기름 1큰술
1. 삶은 당면에 간장 1.5 큰술, 설탕 1/2큰술, 깨소금 1/2큰술, 참기름 1/2큰술을 넣고 프라이팬에 볶아 식힌다
2. 채 썬 피망을 센 불에서 볶는다
3. 양파, 쇠고기를 양념해서 각각 볶는다
4. 따로 볶아서 한 김 식힌 재료를 함께 담아준다
5. 설탕 1작은술, 간장 1큰술, 통깨 1큰술, 참기름 1큰술을 넣어 간을 맞춘다
방송한 요리 피망 잡채 레시피 (요리법, 만들기, 만드는법)를 참고하세요..
#####################################
Green pepper
Ingredients: 2 red bell peppers, 1 green blue pepper, 150 g ground beef, 1/3 onion, 150 g beef roast meat persimmon, grape seed oil
Persimmon sauce: soy sauce 1.5 tablespoons sugar 1/2 tablespoon sesame oil 1/2 tablespoon sesame salt 1/2 tablespoon
Beef seasoning: 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon chopped garlic, 1/2 tablespoon sesame seeds, 1/2 tablespoon sesame oil, black pepper
Whole sauce: 1 teaspoon of sugar, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon sesame seeds, 1 tablespoon sesame oil
1. Boil 1 tablespoon soy sauce, 1/2 tablespoon sugar, 1/2 tablespoon sesame seeds, 1/2 tablespoon sesame oil, fry in a frying pan and cool
2. Fry the green peppers in the fire
3. Season with onions and beef and fry them individually.
4. Roast separately and put together the chilled ingredients
5. Add 1 teaspoon of sugar, 1 tablespoon soy sauce, 1 tablespoon sesame oil, 1 tablespoon sesame oil
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.