미니단호박 수제비
재료: 미니단호박, 청양고추, 홍고추, 실파, 대파, 다시마, 바지락, 다진마늘
반죽: 미니단호박, 밀가루, 소금
만드는 법
1 단호박 썰기
2 단호박 갈아서 밀가루와 섞어 수제비 만들기
3 수제비 밀대로 밀어 뜯기 좋게 만듬
4 채소 썰고 국물 만들기
5 바지락 해감하기
6 4의 국물에 단호박과 수제비 뜯어 넣고 바지락 넣어서 끓으면 나머지 재료 넣고 끓이기
방송한 요리 미니단호박 수제비 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Mini pumpkin soup
Ingredients: Mini squash, Cheongyang red pepper, red pepper, green onion, green onions, kelp, clam, minced garlic
Dough: mini squash, flour, salt
how to make
1 squash sliced
2 squash grinds mixed with wheat flour making handmade
3 Make a good push with a handmade beef stick
4 Cutting vegetables and making soup
5 Redeeming cockles
6 4 Put the pumpkin soup into the soup and add the clams and boil it.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.