메밀 수제비 레시피 ( 요리법 )

MBC 기분좋은날 2015년 2월 26일 방송한 요리 메밀 수제비 레시피 ( 요리법 )를 간단히 소개합니다.

메밀 수제비

재료 : 메밀가루, 밀가루, 무즙, 국 간장, 닭 가슴살, 대파, 마늘, 참기름, 양파, 호박, 청양고추, 홍고추

1. 메밀가루와 밀가루를 2:1 비율로 섞어 무즙 100g을 넣고 반죽한다

2. 닭 가슴살 2쪽, 대파, 마늘 3쪽을 넣고 끓여 육수를 만든다

3. 다 익은 닭 가슴살은 찢어서 준비해준다

4. 찢어둔 닭 가슴살에 국 간장 1작은 술, 다진 파 1/2큰 술, 다진 마늘 1작은 술, 참기름 약간을 넣고 양념한다

5. 끓는 육수에 국 간장을 넣어 밑간한다

6. 육수에 참기름 약간을 넣어 밀가루와 메밀가루의 잡냄새를 잡는다

7. 밑간한 육수에 숙성시켜둔 반죽을 떼어 넣는다

8. 반죽을 떼어 넣고 호박 1/3개, 양파 1/2개를 넣어 한소끔 끓이고 마지막에 청양고추 1개, 홍고추 1개, 파를 넣어준다

방송한 요리 메밀 수제비 레시피를 참고하세요..

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MBC pleasant day February 26, 2015 broadcast We introduce brief recipe (recipe) of buckwheat soup recipe.

Buckwheat flour

Ingredients: buckwheat flour, wheat flour, wheat germ, soy sauce, chicken breast, green onions, garlic, sesame oil, onion, zucchini,

1. Mix buckwheat flour and wheat flour at a ratio of 2: 1

2. Chicken Breast 2 sides, green onion, garlic 3 sides, boil to make broth

3. Ripe chicken breast tear ready

4. Add 1 teaspoon of soup soy sauce, 1/2 teaspoon of chopped flour, 1 teaspoon of chopped garlic, and a little sesame oil in a torn chicken breast.

5. Add the soy sauce to the boiling broth.

6. Put a little sesame oil in the broth to catch the smell of wheat flour and buckwheat flour

7. Remove the dough that has been ripened in the broth.

8. Remove the dough, put 1/3 pumpkin and 1/2 onion, boil it, and add 1 Cheongyang red pepper, 1 red pepper, and par with the end.

Please refer to the cooked buckwheat recipe.

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