① 옥수수잣죽
재료 : 잣 1컵, 불린 쌀 1컵, 옥수수캔 1컵, 물 5~6컵, 소금 적량, 설탕 적량
만드는 법
1. 옥수수를 조리에 건져 준비한 뒤 곱게 갈아준다
2. 잣은 고깔을 떼고 축축한 보로 깨끗이 닦아 곱게 갈아준다
3. 불린 쌀의 물기를 뺀 후 믹서에 넣고 곱게 갈아 준비한다
4. 냄비에 갈아놓은 재료를 넣어 죽이 어물어질 때까지 서서히 끓인다
5. 따뜻하게 덥힌 죽을 그릇에 담아 완성하고 기호에 따라 소금과 설탕을 넣으면 완성
방송한 요리 옥수수잣죽 레시피를 참고하세요..
#####################################
① Corn cornstarch
Ingredients: 1 cup of pine nut, 1 cup of rice called, 1 cup of corn cans, 5 to 6 cups of water, salt dosage, sugar dosage
how to make
1. Prepare corn for cooking, and finely grind it.
2. Remove the pine nuts and polish them with a damp cloth.
3. Remove the water from the rice, put it in the mixer, and prepare it finely.
4. Put the grinded ingredients in a pan and boil slowly until the porridge is dry.
5. Warmly wrapped porridge in a bowl, complete with salt and sugar according to your preference
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.