맛나조림장
재료 : 진간장 200cc, 맛술 300cc, 물 665cc, 물엿 200cc, 통후추 1티스푼,
건고추 30g, 통마늘 150g, 대파 20g, 저민 생강 15g, 양파 150g
만드는 법
1. 물, 진간장, 통마늘, 양파, 대파, 건고추, 저민 생강을 한 데에 넣는다
2. 모든 재료를 냄비에 넣은 뒤 약한 불에서 조린다
3. 계속 조리다가 800cc(4컵 정도)의 분량이 남으면 완성
TIP> 조림이나 찜을 할 때에는 맛술과 물엿을 넣어준다
이때 꿀을 넣으면 성분이 파괴되므로 물엿이나 요리당을 넣는 것이 좋다
방송한 요리 맛나조림장 레시피를 참고하세요..
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Tasted Stew
Ingredients: 200cc of soy sauce, 300cc of water, 665cc of water, 200cc of syrup, 1 teaspoon of chili pepper,
Dried red pepper 30g, garlic 150g, green onion 20g, ginger 15g, onion 150g
how to make
1. Put water, soy sauce, whole garlic, onion, green onion, dried red pepper, and ginger into a bowl.
2. Put all the ingredients in a pot and cook in a low heat.
3. Continue cooking until you have 800cc (about 4 cups) left.
TIP> When boiling or steamed, add a syrup and syrup
If you put honey in this time, the ingredients will be destroyed, so it is better to put syrup or cookies
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