체리에이드
[재료] 체리 200g, 설탕 200g, 식초 500g, 탄산수, 시럽, 얼음
1. 체리는 깨끗이 씻어 꼭지를 제거하고 반 갈라 씨를 제거한다.
2. 분량의 설탕과 식초를 넣어 잘 섞어 병에 담아둔다.
3. 2주 동안 상온에서 숙성 시킨 후 냉장고에 보관한다.
4. 잔에 체리초와 얼음을 담고 탄산수를 부어 시원하게 마신다.
방송한 요리 체리에이드 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
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Cherry aide
[Ingredients] Cherry 200g, sugar 200g, vinegar 500g, carbonated water, syrup, ice
1. Cherry is washed cleanly, remove the faucet and remove the Banggara seed.
2. Put a small amount of sugar and vinegar and mix well.
3. After fermentation at room temperature for 2 weeks, store in refrigerator.
4. Put cherry juice and ice in the glass and pour carbonated water and drink it cool.
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