옥수수오믈렛
[재료] 옥수수(캔) 1캔, 계란 4개, 피자용 치즈(모짜렐라 치즈) 30g, 소금, 후추, 버터, 올리브 오일
1. 옥수수는 껍질을 벗기고 랩에 싸서 4분 정도 전자렌지에 돌린다. 칼로 하나하나 알알이 떼어낸다.
2. 볼에 계란을 풀어 넣고 소금, 후추를 조금씩 넣는다. 피자용 치즈를 넣고 잘 섞는다.
3. 직경 20cm 후라이팬에 버터(1T) 올리브오일(1t) 중불에서 버터가 녹아지면 2을 한꺼번에 넣고 젓가락으로 7~8회 저어준다. (스크램블하듯이)
4. 전체가 반숙정도가 되면 뚜껑을 덮어 약불에서 표면이 물기없이 꺼들꺼들해지면 약불에서 3분정도 구워준다.
방송한 요리 옥수수 오믈렛 레시피 (요리법, 만들기)를 참고하세요..
#####################################
Corn omelet
[Ingredients] 1 can of corn (cans), 4 eggs, pizza cheese (mozzarella cheese) 30g, salt, pepper, butter, olive oil
1. Peel the corn, wrap it in a wrap, and turn it into a microwave for about four minutes. The knife removes one by one.
2. Loosen the egg in the bowl and add salt and pepper. Add pizza cheese and mix well.
3. Butter (1T) olive oil (1t) in a 20cm diameter frying pan. When the butter melts in medium heat, add 2 at a time and stir with 7 to 8 times with chopsticks. (Scrambled)
4. When the whole is half-cooked, cover the lid and bake for 3 minutes on the surface.
Emoticon
참고: 블로그의 회원만 댓글을 작성할 수 있습니다.